Uw event is in
goede handen.

Uw project of event stressvrij laten verlopen? TRIBE Events zet getalenteerde medewerkers in die deze vlot laten verlopen.

Wij weten wat nodig is
voor uw project.

Ervaren medewerkers

TRIBE Events zet getalenteerde medewerkers in voor alle soorten projecten en evenementen.

Flexibiliteit

Het inplannen van personeel is geen evidentie, wij houden steeds rekening met gewijzigde plannen.

Beschikbaarheid

In de week of tijdens het weekend, wij zorgen steeds voor ondersteuning.

Wij zorgen voor uw
geschikte TRIBE.

Timing

Timing is essentieel, en dat principe snappen wij heel goed bij TRIBE Events, reken op een stipte planning met concrete afspraken.

Soort event

Op basis van het soort event stellen wij een team samen die uw wensen overtreft.

Ervaring

De service die aangeboden wordt op uw event of project zet de puntjes op de i.

TRIBE EVENTS in cijfers

Medewerkers
Aantal jaar actief
Tevreden klanten
Aantal projecten

Er zit meer in TRIBE Events dan u denkt!

TRIBE Events biedt ondersteuning aan een groot assortiment van feesten, events en oplossingen binnen verschillende sectoren.

Soort event of opdracht

Op basis van het soort event of opdracht stellen wij een team samen die uw wensen overtreft.

1. Prive feesten

Verras uw gasten met een bijzondere feest die zij niet snel zullen vergeten. Of het nu het  ja woord is, een nieuw boeleke verwelkomen of enkele kaarsjes uitblazen? Onze hulpkelners staan klaar om van deze bijzondere momenten écht onvergetelijke momenten te maken door uw feest naar een hoger niveau te brengen en de wensen van uw gasten te vervullen.

2. Professionele events

Kleine en grote succes binnen het bedrijf moeten altijd gevierd worden, niet waar? En wenst uw vooral zij die zorgen voor deze successen, zijde uw medewerkers, klanten en leveranciers te verwennen of uw bedrijf extra in de verf te zetten? Dan zijn grote of kleine bedrijfsevenementen, beurzen, seminaries of productlanceringen de perfecte manier om dit te doen.

Terwijl jullie passievol culiniair verwend worden, zorgen onze hulpkelners en hostessen voor een vlekkeloos verloop.

3. Grote feesten (festivals)

Grote menigte schrikt onze crew niet af, in tegendeel zelfs! De kleurrijke mensen, foodtrucks, verfrissende dranken en de geweldig goeie muziek brengen het beste in onze festivalcrew naar boven! Zij staan klaar om deel uit te maken van deze epische momenten als bartenders, stagehands kelners en hostessen!

4. Retail

De retail of detailhandel is een zeer volatiele sector zoals u weet. Succesvolle periodes vol trends en hypes worden afgelost door de kalme periodes. Daarnaast zijn er ook nog de solden die piekmomenten met zich meebrengen.

Met onze in-house expertise gaan wij op zoek naar klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Van kassiers, aanvullers tot shopping assistants.

5. Logistiek

De vraag naar logistieke medewerkers is enorm hoog. Chauffeurs, magazijnbedienden,… Allemaal profielen die van groot belang zijn om de logistieke processen gesmeerd te laten verlopen. Wekelijkse, maandelijkse of liever op vaste basis? Om u ze te helpen vinden, staat ons team voor u klaar. Wij zorgen voor de matching en u kiest op welke basis.

6. Administratie

Voor een ordelijk verloop van uw bedrijf zijn betrouwbare administratieve medewerkers een absolute must.

Een allrounder die communicatieve kwaliteiten combineert met een gezonde portie IT-skills, die beschikt over organisatorische vaardigheden en die de zaken op orde kan stellen zijn slechts enkele van de eigenschappen waarover een Office medewerker moet beschikken binnen jouw bedrijf.

Wij gaan graag samen met u op pad om deze te vinden.

Hoe het werkt?

Contact

Neem contact op met TRIBE Events en vertel over uw event.

Beschrijf

Beschrijf jouw event. Wat, waar, wanneer en het aantal bezoekers.

Selectie

Wij selecteren het perfecte team voor jouw project!

Support

Geniet, wij doen de rest.